Skillnad mellan versioner av "Huvudsida"

Från TopplistWiki
Hoppa till: navigering, sök
Rad 1: Rad 1:
==Om TopplistWiki==
+
<h2>Om TopplistWiki</h2>
TopplistWiki ([http://topplistwiki.se topplistwiki.se]) startades i Juni 2016 av [[Användare:Axel|''Axel Storckenfeldt'']] som en samlingsplats för all kunskap kring biodling i topplistkupor.
+
<p>TopplistWiki <a>topplistwiki.se</a> startades i Juni 2016 av <em><a href="/Anv&auml;ndare:Axel">Axel Storckenfeldt</a></em> som en samlingsplats f&ouml;r all kunskap kring biodling i topplistkupor. Inspiration togs fr&aring;n Facebookgruppen "<a href="https://www.facebook.com/groups/1431006397161142">Topplistkupa p&aring; Svenska</a>", d&auml;r m&auml;ngder av information st&auml;ndigt delas, dock i ett mer ostrukturerat s&auml;tt. D&auml;rf&ouml;r identifierades ett behov av att strukturera informationen f&ouml;r att g&ouml;ra den mer s&ouml;kbar.</p>
Inspiration togs från Facebookgruppen "Topplistkupa på Svenska"[https://www.facebook.com/groups/1431006397161142], där mängder av information ständigt delas, dock i ett mer ostrukturerat sätt. Därför identifierades ett behov av att strukturera informationen för att göra den mer sökbar.
+
<h2>Delta med kunskap</h2>
 
+
<p>M&aring;ls&auml;ttningen &auml;r att skapa en stark communityk&auml;nsla d&auml;r alla aktiva topplistodlare hj&auml;lps &aring;t att bidra med deras kunskap i syfte att utveckla och fr&auml;mja biodling i topplistkupa i Sverige.</p>
==Delta med kunskap==
+
<h3>S&aring;h&auml;r bidrar du</h3>
Målsättningen är att skapa en stark communitykänsla där alla aktiva topplistodlare hjälps åt att bidra med deras kunskap i syfte att utveckla och främja biodling i topplistkupa i Sverige.
+
<p>Skapa ett konto via [[Special:Inloggning|l&auml;nken]] l&auml;ngst upp till h&ouml;ger.</p>
 
+
<p>Tryck p&aring; l&auml;nken "Redigera" f&ouml;r den artikel du vill bidra till.</p>
===Såhär bidrar du===
+
<p>Skapa g&auml;rna nya sidor genom att s&ouml;ka p&aring; den t&auml;nka rubriken och klicka p&aring; den r&ouml;da l&auml;nken.</p>
*Skapa ett konto via [[Special:Inloggning|länken]] längst upp till höger.
+
<h3>Support</h3>
*Tryck på länken "Redigera" för den artikel du vill bidra till.
+
<p>F&ouml;r fr&aring;gor och support hur du bidrar eller om projektet i stort &auml;r du varmt v&auml;lkommen att kontakta <em><a href="/Anv&auml;ndare:Axel">Axel Storckenfeldt</a></em>&nbsp;via <a href="mailto:axel@storckenfeldt.nu">mail</a>.</p>
*Använd denna guide för hjälp med wiki-formatering [https://en.wikipedia.org/wiki/Help:Cheatsheet Cheatsheet].
 
*Titta på denna guide för hjälp med bild-formatering: [https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Picture_tutorial Image Tutorial].
 
*Skapa gärna nya sidor genom att söka på den tänka rubriken och klicka den röda länken.
 
 
 
===Support===
 
För frågor och support hur du bidrar eller om projektet i stort är du varmt välkommen att kontakta [[Användare:Axel|Axel Storckenfeldt]] via [mailto:axel@storckenfeldt.nu mail].
 
 
 
==Nya Sidor==
 
<recent />
 

Versionen från 3 juni 2016 kl. 18.19

Om TopplistWiki

TopplistWiki <a>topplistwiki.se</a> startades i Juni 2016 av <a href="/Användare:Axel">Axel Storckenfeldt</a> som en samlingsplats för all kunskap kring biodling i topplistkupor. Inspiration togs från Facebookgruppen "<a href="https://www.facebook.com/groups/1431006397161142">Topplistkupa på Svenska</a>", där mängder av information ständigt delas, dock i ett mer ostrukturerat sätt. Därför identifierades ett behov av att strukturera informationen för att göra den mer sökbar.

Delta med kunskap

Målsättningen är att skapa en stark communitykänsla där alla aktiva topplistodlare hjälps åt att bidra med deras kunskap i syfte att utveckla och främja biodling i topplistkupa i Sverige.

Såhär bidrar du

Skapa ett konto via länken längst upp till höger.

Tryck på länken "Redigera" för den artikel du vill bidra till.

Skapa gärna nya sidor genom att söka på den tänka rubriken och klicka på den röda länken.

Support

För frågor och support hur du bidrar eller om projektet i stort är du varmt välkommen att kontakta <a href="/Användare:Axel">Axel Storckenfeldt</a> via <a href="mailto:axel@storckenfeldt.nu">mail</a>.