Skillnad mellan versioner av "Huvudsida"

Från TopplistWiki
Hoppa till: navigering, sök
(Gör version 46 av Axel (diskussion) ogjord)
 
Rad 1: Rad 1:
<p>==Om TopplistWiki== TopplistWiki ([http://topplistwiki.se topplistwiki.se]) startades i Juni 2016 av [[Anv&auml;ndare:Axel|''Axel Storckenfeldt'']] som en samlingsplats f&ouml;r all kunskap kring biodling i topplistkupor. Inspiration togs fr&aring;n Facebookgruppen "Topplistkupa p&aring; Svenska"[https://www.facebook.com/groups/1431006397161142], d&auml;r m&auml;ngder av information st&auml;ndigt delas, dock i ett mer ostrukturerat s&auml;tt. D&auml;rf&ouml;r identifierades ett behov av att strukturera informationen f&ouml;r att g&ouml;ra den mer s&ouml;kbar. ==Delta med kunskap== M&aring;ls&auml;ttningen &auml;r att skapa en stark communityk&auml;nsla d&auml;r alla aktiva topplistodlare hj&auml;lps &aring;t att bidra med deras kunskap i syfte att utveckla och fr&auml;mja biodling i topplistkupa i Sverige. ===S&aring;h&auml;r bidrar du=== *Skapa ett konto via [[Special:Inloggning|l&auml;nken]] l&auml;ngst upp till h&ouml;ger. *Tryck p&aring; l&auml;nken "Redigera" f&ouml;r den artikel du vill bidra till. *Anv&auml;nd denna guide f&ouml;r hj&auml;lp med wiki-formatering [https://en.wikipedia.org/wiki/Help:Cheatsheet Cheatsheet]. *Titta p&aring; denna guide f&ouml;r hj&auml;lp med bild-formatering: [https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Picture_tutorial Image Tutorial]. *Skapa g&auml;rna nya sidor genom att s&ouml;ka p&aring; den t&auml;nka rubriken och klicka p&aring; den r&ouml;da l&auml;nken. ===Support=== F&ouml;r fr&aring;gor och support hur du bidrar eller om projektet i stort &auml;r du varmt v&auml;lkommen att kontakta [[Anv&auml;ndare:Axel|Axel Storckenfeldt]] via [mailto:axel@storckenfeldt.nu mail]. ==Nya Sidor==</p>
+
== Om TopplistWiki ==
 +
 
 +
TopplistWiki ([http://topplistwiki.se topplistwiki.se]) startades i Juni 2016 av [[Användare:Axel|''Axel Storckenfeldt'']] som en samlingsplats för all kunskap kring biodling i topplistkupor. Inspiration togs från Facebookgruppen "Topplistkupa Svenska"[https://www.facebook.com/groups/1431006397161142 [1]], där mängder av information ständigt delas, dock i ett mer ostrukturerat sätt. Därför identifierades ett behov av att strukturera informationen för att göra den mer sökbar.
 +
 
 +
== Delta med kunskap ==
 +
 
 +
Målsättningen är att skapa en stark communitykänsla där alla aktiva topplistodlare hjälps åt att bidra med deras kunskap i syfte att utveckla och främja biodling i topplistkupa i Sverige.
 +
 
 +
=== Såhär bidrar du ===
 +
 
 +
*Skapa ett konto via [[Special:Inloggning|länken]] längst upp till höger.
 +
*Tryck på länken "Redigera" för den artikel du vill bidra till.
 +
*Skapa gärna nya sidor genom att söka på den tänka rubriken och klicka den röda länken.
 +
 
 +
== Support ==
 +
 
 +
För frågor och support hur du bidrar eller om projektet i stort är du varmt välkommen att kontakta [[Användare:Axel|Axel Storckenfeldt]] via [mailto:axel@storckenfeldt.nu mail].

Nuvarande version från 3 juni 2016 kl. 18.56

Om TopplistWiki

TopplistWiki (topplistwiki.se) startades i Juni 2016 av Axel Storckenfeldt som en samlingsplats för all kunskap kring biodling i topplistkupor. Inspiration togs från Facebookgruppen "Topplistkupa på Svenska"[1], där mängder av information ständigt delas, dock i ett mer ostrukturerat sätt. Därför identifierades ett behov av att strukturera informationen för att göra den mer sökbar.

Delta med kunskap

Målsättningen är att skapa en stark communitykänsla där alla aktiva topplistodlare hjälps åt att bidra med deras kunskap i syfte att utveckla och främja biodling i topplistkupa i Sverige.

Såhär bidrar du

  • Skapa ett konto via länken längst upp till höger.
  • Tryck på länken "Redigera" för den artikel du vill bidra till.
  • Skapa gärna nya sidor genom att söka på den tänka rubriken och klicka på den röda länken.

Support

För frågor och support hur du bidrar eller om projektet i stort är du varmt välkommen att kontakta Axel Storckenfeldt via mail.